Klantenreactie

Jullie werken snel, goed en spreken dezelfde taal als ons. Tevens zijn jullie niet te duur voor de kwaliteit die jullie leveren. Er is een snelle... Lees meer ›
Martin Flory, Asbestverwijdering Flory BV

Over ons

Salarisadministratie en Personeelsadvies K.A.P. BV staat ingeschreven in het Register Payroll Professional van het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA)

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV te Emmen bestaat inmiddels negen jaar. Na 23 jaar voor de grootste accountantskantoren in Nederland te hebben gewerkt zijn wij op 1 januari 2009 ons eigen salarisverwerkingskantoor gestart. Nu, zeven jaar verder is onze klantenportefeuille meer dan verdubbeld en scoren we op ons recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek(met een respons van 90%) gemiddeld een 9.3.

Vanzelfsprekend zijn we daar erg trots op. Het bevestigd hetgeen waar wij voor staan:
 
K. (Kwaliteit) A. (Accuraat) P. (Persoonlijk)

Ons kantoor had tot op heden nog nooit een discussie over facturen. Reden: transparantie.
Op een factuur van K.A.P. BV zul je geen teksten tegenkomen als "voor u verrichte werkzaamheden " of "extra werk". Dat levert alleen maar vragen en achterdocht op.
Als wij een arbeidscontract hebben gemaakt dan staat er op de factuur naast het bedrag voor de opgemaakte salarisstroken – opstellen arbeidsovereenkomst.
Juist in voor veel ondernemers slechtere tijden moet je deze onnodige irritaties zien te voorkomen.

Naast de zeer concurrerende tarieven (door de lage overheadskosten van ons kantoor) herkennen onze relaties de veelzijdigheid op ons vakgebied, kennis en kwaliteit. Daarnaast zijn wij een zeer laagdrempelig kantoor. Doe maar gewoon, maar als je het doet dan wel goed !!
Uw salarisadministratie in vertrouwde handen !

Onze klanten zijn actief in veel verschillende branches en zijn gevestigd door het hele land. Of het bedrijf nu gevestigd is in de buurt zoals Klazienaveen of Emmen, of dat het bedrijf haar vestiging in Drenthe of een andere provincie heeft, wij staan voor ze klaar. Wij bieden naast salarisadministratie en personeelsadvies ook advies en hulp bij veel andere zaken.

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV is gespecialiseerd in: Klik hier voor de algemene voorwaarden van Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. B.V.
Klik hier om ons te beoordelen op Google.
Altijd op de hoogte blijven? Abonneer u op de nieuwsbrief