Klantenreactie

Wij zijn vanaf de eerste dag klant bij KAP. (Wij hadden voordien al een goed contact met hem, zodat de keuze niet moeilijk was.) Wij zijn nog... Lees meer ›
Dick Heijkamp , Impex Barneveld b.v.

Workshops/Seminars

Regelmatig organiseert Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV workshops op het gebied van salarisadministratie, personeel, ontslagrecht, subsidiemogelijkheden etc.. Eventueel kunnen wij deze trainingen voor u in-house verzorgen. 
Dat deze workshops in trek zijn bij ondernemers blijkt uit het feit dat veel aanmeldingen spontaan zijn zonder dat daarvoor een mailing aan vooraf is gegaan.

En heeft uw personeelslid in het verleden zijn PDL diploma behaalt. Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV verzorgt ook hiervoor bijspijkertrainingen. Want na een aantal jaren is er al weer zoveel veranderd dat een stuk opfrissing geen overbodige luxe is.

Werkkostenregeling
De werkkostenregeling is met ingang van 1 januari 2015 een feit. Dit betekent dat uw organisatie volgens de huidige wet- en regelgeving moet omgaan met het verstrekken van onbelaste vergoedingen aan werknemers. Heeft uw organisatie de werkkostenregeling op een juiste wijze geïmplementeerd?

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV organiseert workshops/seminars over veel verschillende onderwerpen, namelijk:
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Wet Werk & Zekerheid
  • PDL-update
  • Arbeidsrecht
  • Sociale verzekeringswet
  • Onderwerp naar uw keuze
Meldt u gewoon aan via de offerte pagina of mail ons. U kunt zelf aangeven in welk onderwerp u geïnteresseerd bent. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn zult u worden uitgenodigd.